طرز تهیه ترشی لبو و انار | پیک نیک
  

طرز تهیه ترشی لبو و انار
ارسال شده در تاریخ 2014/01/04 | مرتبط با : آموزش انواع غذا | بدون دیدگاه

طرز تهیه ترشی لبو و انار را در این مطلب برای کدبانوهای ایرانی آماده کرده ایم.برای مطالعه طرز تهیه این ترشی کافیست به ادامه مطلب مراجعه کنید و بعد از درست کردن ترشی لبو و انار از این ترشی خوشمزه لذت ببرید.

 

طرز تهیه ترشی لبو و انار

طرز تهیه ترشی لبو و انار :

مواد لازم :
لبوی متوسط : ۲ تا ۳ عدد
سیب سبز ترش : ۲ عدد بزرگ
انار دانه شده : ۲ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
نمک : ۱ و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم
طرز تهیه :
لبو رو بشویید, پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.
سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید.
حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای ۳ تا ۴ روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است.
‬نکات :
۱ – اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!

۲ – میتونید شکر رو کمتر بریزید و به جای اون ترشی رو با نمک درست کنید.

همکار گرامی ، باز نشر مطالب پیک نیک تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد، لطفاً رعایت کنید.







نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما



تمام حق و حقوق برای این پایگاه محفوظ است
باز نشر مطالب پیک نیک تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد